zaterdag 14 mei 2011

En dan zijn er nog 2 hondjes


Vandaag hebben Roef (Douwe) en Bets voor het eerst apart geslapen. Nu Zoon en Doutzen weg zijn, kunnen zij in de bench. Vooral voor Bets was dit reden tot heel veel protest. Vanochtend waren ze weer heel blij elkaar te zien. Tot gisteren hadden ze allebei een ander maatje. Bets trok vooral op met Zoon en Doutzen met Roef, maar nu vinden ze elkaar ook leuke speelmakkers. Voor Roef was er vandaag visite. Hij is op stap geweest met zijn familie naar de kinderboerderij en heeft al in een pannenkoekenrestaurant geslapen. . De rest van de dag was hij aardig uitgeteld. Pas vanavond was hij weer tot spelen bereid met een oude pantoffel.
Toen Roef weg was, ben ik naar dorp met Bets geweest. Overal werd ze aangehaald en alles was nieuw. De auto's die langs raasden, het karretje in de supermarkt en al die mensen die je aaien, Ze vond het heel leuk, maar was ook de hele middag uitgeteld.

Vanavond heb ik gebeld met de baasjes van Doutzen en Zoon. Het gaat met beiden heel goed. Ze hebben vannacht keurig geslapen, het nest schoon gehouden. Beiden hebben kennis gemaakt met de andere hond in huis. Doutzen en Famke, haar overgrootmoeder, konden het goed vinden. Soms laat Famke wel weten dat het genoeg is.
Zoon heeft kennis gemaakt met zijn vader Broer. Broer vindt het wel gezellig een extra maatje. Zoon woont op een eiland en als hij naar het land gaat, vindt hij de boot heel leuk.

Geen opmerkingen: