zaterdag 5 februari 2011

Greta is misselijk

Het humeur van Greta blijft slecht. Van ons kan ze nog iets hebben, maar van de andere honden niets. Ze wil niets eten en loopt te kokken. Intussen is ze helemaal op vers vlees gezet, licht verteerbaar, maar ze wilde ook dat niet en at dus twee en een halve dag haast niets. Tot vandaag was ze ook heel sloom,
Als Greta wegloopt bij haar bak, moet ik Dora goed in de gaten houden, want die wil ook wel dat verse vlees. Vanochtend was ik te laat en heeft Dora Greta's maal opgegeten.
Vanmiddag was Greta ineens heel actief en vanavond at ze haar hele bak leeg. Twee uur later leek ze heel hongerig en heb ik haar nog maar wat gegeven. Vandaag heeft ze dus eindelijk weer drie kwart op van wat ze normaal nuttigt.
Het lijkt haast wel een zwangere vrouw. We weten echter niet zeker. Vrijdagochtend om 9 uur heb ik een afspraak gemaakt met de dierenarts voor een echo. Het is een dierenarts die gespecialiseerd is in dit soort onderzoeken. Ik ben heel benieuwd, maar ja ik zal nog 6 dagen geduld moeten hebben.

Geen opmerkingen: