donderdag 24 maart 2011

Pups zijn goed op gang

Het bruine reutje neemt het er van nu de rest slaapt, even 8 tepels alleen


Links  teefje 2, midden teefje 1 en rechts het zwart witte reutje

Lnks teefje twee, midden teefje 1 , onder, rechts reutje zwart wit

Gisteren bleek dat de pups toch te veel afvallen. Daarom ben ik gestart met bijvoeren en gelukkig zijn ze vandaag aangekomen. Ze hebben nu echter geen interesse meer in de fles en ook nu groeien ze door. Dat is goed nieuws. Greta heeft dus nu zelf goede melk. hoera. Vandaag eet Greta ook weer normaal. De eerste dagen gaven we haar extra lekkere hapjes, dat at ze dan wel, maar verder niet. Nu heeft ze trek en eet ze 4 keer per dag met smaak.

Net als de eerste keer toen Greta pups kreeg, is er weer strijd tussen Dora en Greta. Greta ligt echter apart met de pups in mijn studeerkamer. Deze kamer is via een open venster verbonden met de huiskamer. Zo hoort ze er toch bij. Greta durfde eerst haast niet uit die kamer te
 komen als Dora in de huiskamer was. Nu weet ze dat Dora er niet in mag en komt ze af en toe even kijken en dan gaat ze weer snel naar de pups. Als Greta even naar buiten gaat, is er van strijd geen sprake meer. Dan loopt ze te dollen met de andere honden alsof er geen pups zijn. Na 5 minuten wil ze echter wil snel naar haar kinderen.

Hieronder volgt het filmpje van gisterenmiddag.

Geen opmerkingen: