woensdag 5 mei 2010

Een vrije dag met de pups

Vanochtend hebben de pups en de honden zichzelf moeten vermaken. Vanmiddag was voor hen. Voor de pups betekende dit weer iets nieuws. In de auto een stukje rijden en dan wandelen. De pups zijn nu bijna 5 weken, dus nog niet ingeënt. Dat betekent dat ze wel mee mogen, maar alleen in de wandelwagen. In de auto laten ze duidelijk weten dat ze dit niet leuk binden. Vervolgens protesteren ze zeer luid in de wandelwagen. We hebben daarom veel bekijks. De pups worden regelmatig aangehaald en dus maken ze nog meer geluid, want aanhalen vinden ze wel leuk.
De andere honden genieten. Dora neemt weer een lekker bad. Het is nog koud, maar haar deert dat niet. Zie hieronder de beelden van de wandeling.



Na de wandeling zijn alle 8 de wetterhounen heel rustig. De pups slapen een uurtje en geven dan aan nog engergie over te hebben. Vervolgens maken ze een half uur de woonkamer onveilig. Zie het filmpje hieronder. Kiezen welke beelden te plaatsen is moeilijk, daardoor is het filmpje vandaag iets langer dan gebruikelijk:


Daarna even bijtanken bij Dora:

Geen opmerkingen: