woensdag 19 mei 2010

Pups worden steeds zelfstandiger

De pups zijn al echte hondjes aan het worden. Ook zijn het duidelijk wetters. Ze hebben hun eigen wil. Dat maken ze vooral 's nachts duidelijk. Wij kunnen het wel tijd vinden dat ze apart gaan slapen, de pups nog niet. Elke avond is er nog steeds een concert. Dat houdt wel steeds sneller op. De volgende ochtend om half zes start het weer. Ik ga er dan uit en laat ze snel plassen. Op 1 ongelukje na zijn ze allemaal droog gebleven 's nachts.

Eten vinden ze een feest, maar het hoogtepunt van de dag is toch nog steeds drinken bij Dora. Het is echt geen gezicht. Vijf van die grote slungels die aan hun moeder hangen. Ik probeer ook moeder en kionderen af en toe apart te hebben. De pups lopen veel beter als Dora er niet bij is.

Hieronder staan wat filmpjes van vandaag. De eerste is van de pups in hun hok onder de hooiberg waar ze eten krijgen. Ze zijn graag buiten in dit hok.


Maar eruit is nog leuker. Na een poosje worden ze moe en zoeken ze zelf het hok weer op. Toch vertrouwd. Het tweede filmje is een filmpje van een wandelingetje over het erf met de pups.


De laatste film is van Dora met de pups.
 

Geen opmerkingen: